Politica de protectie a datelor personale

https://www.refreshair.roincearca sa protejeze cat mai mult posibil dreptul privindconfidentialitatea si imaginea utilizatorilor site-ului. Intentianoastra este aceea de a iti oferi tie, utilizatorul site-ului, oexperienta online sigura, care nu iti va afecta negativ viatapersonala. In acest sens, depunem toate eforturile necesare pentru ane asigura ca informatiile pe care le introduci in baza noastra dedate sunt utilizate exclusiv in scopurile gandite de tine.

Datele personale pecare le prelucram

Cand te inregistrezi pehttps://www.refreshair.ro prin crearea unui cont, prin accesareaacestuia, prin rezervarea sau achizitionarea diferitelor servicii siproduse https://www.refreshair.ro sau prin activarea mesajelorpromotionale sau publicitare, https://www.refreshair.ro va prelucrainformatiile cu caracter personal de natura sa identifice o anumitapersoana.

Datele cu caracterpersonal pe care le prelucram pot include:

A. Datele personalefurnizate de tine

Cand comanzi sauachizitionezi un produs sau serviciu de pe site-ul nostru sau prinintermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email,chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sau orice retea desocializare, WhatsApp etc.), iti vom cere sa ne furnizezi informatiicu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, data nasterii,adresa, detaliile documentului de identitate (carte de identitate),numarul de telefon, adresa de email, informatii cu privire la carteade credit si nationalitatea, detaliile pentru facturare, inclusivCNP.

Cand iti creezi un contpe site-ul nostru, iti vom solicita sa ne furnizezi informatii cucaracter personal, inclusiv numele si prenumele, numarul de telefon,adresa de email si parola. Contul utilizatorului iti permite saadaugi informatii despre preferintele tale de calatorie si despretine: fotografie, detalii despre pasagerii cu care obisnuiesti sacalatoresti, preferinte legate de locurile din avion, detaliile defacturare pe care le poti folosi in timpul rezervarii. Contulutilizatorului iti permite, de asemenea, sa accesezi toate cupoanelede reduceri care iti sunt oferite.

Cand te abonezi laNewsletter-ul https://www.refreshair.ro sau la serviciul de AlerteTarife (Fare Alerts), iti vom cere sa ne furnizezi adresa ta de emailsau numele si prenumele.

Daca esti abonat laNewsletter-ul nostru, este posibil sa iti cerem detalii cu privire lapreferintele tale privind produsele si serviciile noastre.

Cand ne scrii, folosindformularele de pe site-ul nostru, iti cerem sa ne furnizezi dateletale de contact: numele si prenumele, adresa de email, numarul detelefon.

B. Datele cu caracterpersonal pe care le colectam automat

Cand vizitezi website-ulhttps://www.refreshair.ro, colectam automat anumite informatii, careinclud, dar nu se limiteaza la adresa ta IP, informatii cookie, maiexact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul,software-ul sau browser-ul pe care le folosesti si informatiiledespre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarileprivind limba si locatia de unde accesezi serviciile noastre.

Cand iti creezi un contpe site-ul nostru web, cand achizitionezi un produs sau serviciu saucand te abonezi la Newsletter-ul nostru, colectam, de asemenea,informatii cu privire la istoricul cautarilor si achizitiilor tale sidespre activitatea ta pe site-ul nostru web, inclusiv informatii cuprivire la click-uri si la paginile pe care le-ai vazut.

C. Datele cu caracterpersonal pe care ni le furnizezi despre alte persoane

Cand achizitionezi unserviciu de pe site-ul nostru sau prin intermediul oricarui alt canal(telefon, e-mail, chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sauorice alta retea de socializare, WhatsApp etc.), poti achizitiona unprodus sau serviciu in numele altcuiva. In aceste conditii, esteresponsabilitatea ta sa te asiguri ca persoana ale carei date cucaracter personal le-ai furnizat este informata despre acest lucru sia inteles si a acceptat modul in care folosim informatiilerespective, conform descrierii din Politica de confidentialitate.

Colectarea siutilizarea datelor cu caracter personal de catrehttps://www.refreshair.ro

https://www.refreshair.routilizeaza informatiile tale cu caracter personal stocate – detaliilefurnizate la inregistrare si activitatea pe care ai desfasurat-o pesite-ul nostru – in special pentru a iti usura accesul pe site,pentru a imbunatati produsele si serviciile si pentru a te informa cuprivire la ultimele produse si servicii de care esti interesat.

Este posibil sa folosimdatele tale cu caracter personal exclusiv pentru urmatoarele scopuri(”Scopuri autorizate”):

A. Furnizareaserviciilor noastre

In primul rand, folosimdatele tale cu caracter personal pentru a iti furniza produsele siserviciile pe care le-ai comandat.

B. Comunicarea cu tine

Utilizam datele tale cucaracter personal pentru a te contacta in legatura cu produsele siserviciile pe care le-ai achizitionat de la noi. Este posibil sa tecontactam prin email, posta, telefon sau prin mesaje text. Metodadepinde de informatiile de contact pe care ni le-ai impartasitanterior si de metoda prin care ne-ai contactat.

Motivele pentru carete-am putea contacta includ:

  • gestionarea produselorsi serviciilor pe care le-ai achizitionat;
  • confirmarea, dinpartea ta, a detaliilor produselor si serviciilor comandate, eventuala modelului sau tipului de serviciu in mod specific;
  • oferirea, in modgratuit, a serviciilor noastre de consultanta pentru produsele siserviciile dorite;
  • raspunsul la saugestionarea oricaror cereri din partea ta;
  • trimiterea, catretine, a unui chestionar sau invitatia de a ne oferi o recenzie aexperientei avute cu noi, in urma achizitionarii produselor siserviciilor noastre;
  • trimiterea, catretine, a altor informatii sau materiale administrative, legate deprodusele si serviciile pe care le-ai achizitionat, cum ar fialertele de securitate, cum sa ne contactezi in cazul in care ainevoie de asistenta si informatiile care consideram ca ti-ar putea fiutile in utilizarea produselor;
  • trimiterea, catretine, a unui chestionar sau invitatia de a ne oferi o recenzie aexperientei avute cu furnizorul de servicii sau cu produsul;
  • trimiterea, catretine, a materialelor legate de viitoarele produse sau servicii sau unrezumat al comenzilor anterioare pe care le-ai facut prinhttps://www.refreshair.ro;
  • in cazul in care nevei mentiona faptul ca o recenzie a unui oaspete este utila sau nu,vom alatura acest aspect feedback-ului primit de la alti clienti,pentru a sorta si a prioritiza recenziile oaspetilor. Facem acestlucru pentru a ajuta alti clienti asemeni tie sa gaseasca cele maibune produse si servicii, care sa li se potriveasca.

C. Serviciul derelatii cu clientii

Poti contacta serviciul nostru de relatii cu clientii 10 de ore pe zi, 6 zile pesaptamana.

Datele tale cu caracterpersonal, cum ar fi informatiile cu privire la serviciile pe carele-ai achizitionat sau informatiile despre contul tau de utilizatorsunt folosite pentru a gasi solutiile potrivite cererilor tale sipentru a raspunde oricaror intrebari pe care le-ai putea avea cuprivire la serviciile pe care le-ai achizitionat sau orice alteintrebari.

Cand ne contactezi (printelefon, email, chat, fata in fata la sediul nostru, Facebook sauprin intermediul oricarei alte retele de socializare, WhatsApp etc.),https://www.refreshair.ro utilizeaza o aplicatie automata pe telefon,pentru a detecta numarul tau de telefon de la rezervarile taleexistente. Agentii https://www.refreshair.ro iti vor solicita catevadetalii, pentru a te identifica in mod corespunzator. Iti vom adresaintrebari cu privire la detaliile pe care ni le-ai furnizat in cadrulcomenzilor facute, astfel incat, daca nu vei putea sa ne furnizezisuficiente detalii, este posibil sa nu putem ajuta la solutionareacererii tale.

D. Crearea contuluitau pe site-ul nostru web

Iti permitem sa iticreezi un cont de utilizator pe site-ul nostru web.

Utilizam informatiile pecare ni le furnizezi pentru a administra acest cont, permitandu-ti saachizitionezi serviciile noastre, sa gestionezi serviciileachizitionate de tine, sa beneficiezi de ofertele speciale si sagestionezi setarile tale.

Este necesar sa ai celputin 16 ani pentru a crea un cont de utilizator pe site-ul nostru.

E. Activitati de marketing

Utilizam datele cucaracter personal furnizate de tine pentru activitati de marketing,care pot include:

  • utilizarea adreseitale de email, pentru a iti trimite buletinul informativ (Newsletter)cu privire la produsele si serviciile noastre. Poti sa te dezabonezide la comunicarile de marketing prin email, in orice moment, facandclick pe link-ul Unsubscribe, inclus la finalul fiecarui email;
  • pe baza informatiilorprivitoare la cautarile si achizitiile tale anterioare, putem includein Newsletter-urile noastre oferte personalizate, pentru a itipermite sa alegi dintre cele mai bune oferte care te-ar puteainteresa;
  • daca participi la alteactivitati promotionale pe care le desfasuram, vor fi utilizateinformatii relevante pentru administrarea acestor activitati;
  • din cand in cand, esteposibil sa iti cerem sa participi la cercetari de marketing. Candesti invitat sa participi la astfel de cercetari, vei primi toateinformatiile necesare pentru a intelege care sunt datele cu caracterpersonal colectate si cum datele tale cu caracter personal suntutilizate in continuare.

Este necesar sa ai celputin 16 ani pentru a te abona la comunicarile noastre de marketingprin email.

F. Imbunatatire a calitatii serviciilor noastre

Ne straduim in modconstant sa ne imbunatatim serviciile si este posibil sa folosimdatele cu caracter personal in scopuri analitice, pentru a optimizasi personaliza platforma noastra online, conform nevoilor tale,transformand site-ul nostru intr-unul mai usor de utilizat si maiagreabil si sa ne imbunatatim Serviciul de relatii cu clientii.

G. Monitorizarea apelurilor

Cand utilizezi liniile noastre telefonice pentru Serviciul de relatii cu clientii, cu scopulde a ne contacta sau cand te contactam noi prin telefon, vom puteainregistra apelul, pentru urmatoarele motive: imbunatatirea calitatiisi performantelor echipei noastre, gestionarea plangerilor, materialede instruire. In timpul convorbirilor telefonice cu echipaserviciului nostru de relatii cu clientii este posibil sa existe oascultare in direct sau apelurile ar putea fi inregistrate pentrucontrolul calitatii si in scopuri de instruire, care includutilizarea inregistrarilor, pentru gestionarea plangerilor si inscopul depistarii tentativelor de frauda.

H. Scopuri juridice

Este posibil sa utilizamdatele tale pentru a ne respecta obligatiile legale (cum ar fi, deexemplu, obligatiile privind pastrarea inregistrarilor), pentruverificarea conformitatii sau obligatiile de inregistrare (deexemplu, conform legilor antimonopol, a legilor privind exportul,sanctiuni comerciale si legile privind embargo-ul, legile contraspalarii banilor, verificarea financiara si a creditelor siprevenirea fraudelor si a infractiunilor si in scopul depistariiacestora).

De asemenea, este posibilsa iti utilizam datele, daca este necesar, cu scopul de a respectaordinele instantelor de judecata si de a ne urmari si a ne aparadrepturile legale.

I. Securitateasediului nostru

Folosim un sistem desupraveghere video, pentru a asigura securitatea sediului nostru, inscopuri legate de siguranta persoanelor si securitatea cladirilor sia proprietatii. Pentru sprijinirea acestor scopuri, supraveghereavideo poate fi folosita pentru monitorizarea zonelor exterioare siinterioare ale birourilor noastre, acolo unde nu exista asteptarirezonabile privind viata privata. De asemenea detinem contracte cusocietati autorizate si specializate in monitorizarea, securitatea sipaza obiectivelor.

Temeiurile legalepentru prelucrarea datelor tale personale

Luand in considerarefaptul ca ai dreptul sa cunosti scopul prelucrarii datelor tale cucaracter personal, te vom informa anterior prelucrarii datelor talecu caracter personal in alte scopuri decat cele pentru care ne-aidivulgat datele tale cu caracter personal.

Executarea contractelor cu clientii nostri

Pe baza contractului saua termenilor si conditiilor acceptate de tine, in calitate de cliental https://www.refreshair.ro, iti vom prelucra datele cu caracterpersonal pe care ni le-ai pus la dispozitie, precum si orice altedate necesare pentru ca noi sa iti putem furniza produsele siserviciile noastre, conform prevederilor contractuale si celor alelegii.

Executarea contractuluiincheiat cu tine este temeiul legal pentru prelucrarea datelor talecu caracter personal in urmatoarele scopuri: furnizarea serviciilornoastre, comunicarea cu tine si activitatile legate de serviciul derelatii cu clientii.

Interesele legitime

Este posibil ca noi safolosim informatiile tale pentru interese legitime, cum ar fifurnizarea serviciilor noastre, in cazul in care serviciul esteachizitionat de catre o alta persoana decat beneficiarul.

Este posibil sa itifolosim informatiile pentru interesele noastre legitime, pentru a itiputea oferi cel mai bun si adecvat continut al site-ul web, alemail-urilor si buletinelor informative, pentru a imbunatati sipromova produsele si serviciile noastre si continutul site-uluinostru web si pentru monitorizarea apelurilor, in scopuriadministrative, inclusiv pentru securitatea sediului nostru si inscopuri juridice.

In cazul in care ai achizitionat un serviciu de pe site-ul https://www.refreshair.ro, tevom abona la newsletter-ul nostru, pentru produsele si serviciileconexe, conform legii din Romania. Ai optiunea de a renunta laprimirea unor astfel de Newsletter-uri, atat in momentulachizitionarii serviciului sau facand click pe butonul”unsubscribe”/dezabonare de la finalul fiecarui email, cat sitrimitandu-ne un e-mail cu textul ”Dezabonare” la office@refreshair.ro.

Consimtamantul tau

Folosim datele tale cucaracter personal pe baza consimtamantului tau specific pentru a teabona la buletinul nostru informativ privind produsele si serviciilenoastre sau serviciul de Alerte Tarife (Fare Alerts). Poti sa itiretragi consimtamantul facand click pe butonul unsubscribe la finalulfiecarui email sau trimitand un email cu textul „Unsubscribe” office@refreshair.ro .

De asemenea, ne bazam peconsimtamantul tau cand iti creezi contul de utilizator pe site-ulnostru web. Poti sa iti retragi consimtamantul stergandu-ti contul inorice moment.

Obligatiile legale

Este posibil sa prelucramunele dintre datele tale, in contextul furnizarii serviciilor, pebaza obligatiilor legale (de ex., in scopuri de raportare sau inscopuri de combatere a spalarii banilor) sau a obligatiilor impusesite-ului https://www.refreshair.ro de legile aplicabile.

Distribuirea si divulgarea informatiilor cu caracter personal

Ca regula,https://www.refreshair.ro nu va furniza (prin vanzare sau inchiriere)catre terti informatiile tale cu caracter personal. Cu toate acestea,https://www.refreshair.ro va transmite informatiile catre terti, candacest lucru este necesar in scopul prelucrarii datelor, cum ar fiurmatoarele cazuri:

Furnizorii de servicii

Datele cu caracterpersonal necesare furnizarii serviciilor pe care le-ai achizitionatvor putea fi transferate companiilor terte, pentru ca serviciilecomandate sa fie prestate.

Partenerii de afaceri

Este posibil sa lucram cuparteneri de afaceri, care ofera produse si servicii comercializatepe site-ul nostru. In momentul in care achizitionezi un produs sauserviciu de la noi, anumite date cu caracter personal necesare pentrufurnizarea unor astfel de servicii, cum ar fi numele si adresa ta deemail, adresa de domiciliu, detaliile de plata si alte informatiirelevante, pot fi transmise partenerilor nostri de afaceri. Dateletransmise partenerilor nostri de afaceri sunt limitate la datele cucaracter personal necesare pentru furnizarea serviciului, conformcelor stabilite de partenerii de afaceri.

Autoritatile competente

Este posibil sa divulgamdate cu caracter personal institutiilor care aplica legea, in masurain care acest lucru este solicitat prin lege sau este strict necesarpentru prevenirea, depistarea sau urmarirea penala a infractiunilorsi a fraudelor sau daca suntem altfel obligati, prin lege, sa facemacest lucru. Este posibil sa fim nevoiti sa divulgam date cu caracterpersonal catre Autoritatile competente pentru a ne proteja si a neapara drepturile sau bunurile sau drepturile si bunurile partenerilornostri de afaceri.

Alte situatii

In anumite situatiispecifice, cand colectam datele tale cu caracter personal, esteposibil sa iti cerem consimtamantul pentru transmiterea respectivelordate catre terti. In acest caz, te vom informa cu privire la o astfelde prelucrare si nu vom efectua transmiterea datelor inainte de aobtine consimtamantul tau.

Persoanele imputernicite cu prelucrarea datelor personale

Pentru prelucrareadatelor cu caracter personal, putem utiliza persoane imputernicitepentru prelucrarea datelor personale, precum furnizori de solutii ITnecesare pentru managementul afacerii, inclusiv solutii decontabilitate, furnizori de solutii de management contractual sauorganizatori de conferinte. Vom incheia acorduri pentru prelucrareadatelor cu caracter personal cu toate persoanele imputernicite cuprelucrarea datelor personale, care vor include clauzecorespunzatoare, care sa ne asigure ca acestea isi asuma obligatiilede a prelucra datele cu caracter personal (inclusiv obligatia de a lesterge) in acord deplin cu legile aplicabile si ca ofera o protectieadecvata datelor tale cu caracter personal.

Durata stocarii

Am implementat masuri tehnice si organizatorice, pentru a organiza procesul si criteriileprezentate pentru stergerea datelor tale cu caracter personal.

Datele tale cu caracterpersonal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare, inmod rezonabil, scopurilor autorizate sau atunci cand iti retragiconsimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, dinpunct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare acestedate. Cu toate acestea, vom retine datele tale cu caracter personal,acolo unde este necesar ca noi sa sustinem sau sa te aparam pe tinesau alte persoane impotriva oricaror revendicari legale, pana lasfarsitul perioadei relevante de pastrare sau pana cand revendicarilein cauza au fost solutionate.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracterpersonal sunt securizate impotriva amenintarilor si noi ne asiguramca acestea sunt protejate de o infrastructura IT si masuri desecuritate corespunzatoare. Mai mult decat atat, am implementatmasuri interne, care ne permit sa descoperim, sa notificam si sadocumentam incalcarile de securitate, in cel mai scurt timp posibil.

Daca descoperim oriceincalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un riscpentru drepturile si libertatile tale, vom informa AutoritateaNationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.Vei fi informat cu privire la incalcarea datelor tale cu caracterpersonal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturilesi libertatile tale.

Drepturile tale cuprivire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai urmatoarele drepturipentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

  • Dreptul de a itiaccesa propriile date cu caracter personal.
  • Dreptulla ştergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)
  • Dreptul de a iti corecta propriile date cu caracterpersonal inexacte.
  • Dreptul de a restrictiona prelucrarea propriilor date cucaracter personal. Acest drept este disponibil pentru tine atuncicand:
  • contesti exactitateapropriilor date cu caracter personal pe care le prelucram;
  • prelucrarea datelortale cu caracter personal este nelegala;
  • nu mai avem nevoie dedatele tale cu caracter personal, in scopul prelucrarii, insa acesteaiti sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unuidrept in instanta;
  • te-ai opus cu privirela prelucrarea datelor tale cu caracter personal, pentru intervalulde timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatoruluiprevaleaza asupra drepturilor tale.

In cazul in care aiintrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personalsau daca doresti sa ne trimiti o cerere sau sa iti exerciti oricaredintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal,te rugam sa ne contactezi la privacy@refreshair.ro

Vom analiza fiecarecerere si te vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in celmai scurt timp posibil, in termen de maximum o luna de zile. In cazulin care vom avea nevoie de mai multe informatii de la tine sau dacaintampinam dificultati in solutionarea cererii tale, te vom informafara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timppentru a efectua o analiza corespunzatoare a cererii tale.

In cazul in care veiconsidera ca nu am reusit sa iti solutionam toate cererile sau dacanu esti multumit de raspunsurile noastre, poti depune o petitie laAutoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cuCaracter Personal. Poti, de asemenea, sa apelezi la instantele dejudecata.

Despre noi

Operatorul responsabil cuprelucrarea datelor tale cu caracter personal, conform descrierii dinprezenta Politica de confidentialitate, este https://www.refreshair.ro , o societate romaneasca, avand sediulsocial in ….

Amendamente laPolitica de protectie a datelor personale

In cazul in care hotarammodificarea prezentei notificari, pentru a furniza o mai bunaprotectie a drepturilor si datelor tale cu caracter personal, vompublica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

Iti multumim pentruincrederea pe care ne-o acorzi cu privire la datele tale cu caracterpersonal si pentru ca ai alocat o parte din timpul tau citiriinotificarii noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracterpersonal. Te rugam, nu ezita sa ne contactezi daca ai intrebarilegate de datele tale cu caracter personal si prelucrarea efectuatade noi a acestor date.