+40734565150
office@refreshair.ro

Instructiuni

Ce facem daca aerul conditionat miroase urat

Pentru a preveni aparitia acestor mirosuri neplacute specialistii recomanda curatarea periodica a filtrelor aparatelor (lunar in locuinte si la 2 saptamani in spatiile publice) dar si curatarea radiatorului aparatului de aer conditionat. 

Acest produs se gaseste in magazine sau la unii distribuitori de aparate de aer conditionat sub numele REFRESHAIR HOME. Spray-ul poate fi utilizat usor, nefiind necesare cunostinte tehnice, o prezentare a modului de utilizare a produsului fiind disponibila pe site.

Refreshair realizeaza o dezinfectie a aparatului, eliminand mirosurile neplacute. Produsul este recomandat sa se foloseasca cel putin de doua ori pe an, la inceputul si sfarsitul sezonului de utilizare a aparatului de aer conditionat.

Avantajele curatarii frecvente a aparatului de aer conditionat sunt:

– Un aer rece si CURAT

– Disparitia disconfortului produs de mirosul neplacut

– Eliminarea riscurilor aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor de aer conditionat

– Realizarea unor importante economii, deoarece un aparat murdar are o eficienta cu peste 20% mai mica , darconsuma la fel de mult.

– Prelungirea vietii ventilatorului (un radiator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia)

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
0724443351