+40734565150
office@refreshair.ro

Livrare Si Plata

DETALII LIVRARE:

“REFRESHAIR” asigura transportul comenzii dvs. gratuit la o singura locatie pentru o valoare a comenzii de peste 500 Lei.

Pentru comenzile sub valoarea de 500 lei, costul transportului este calculat automat la finalizarea comenzii, cu tarife incepand de la 11lei/ livrare.

Pentru livrarea la adrese multiple, comenzile se plaseaza pe adresa de email

comenzi@refreshair.ro . In functie de volumul comenzii si numarul de adrese, vom stabili impreuna costurile transportului.

Livram in orice localitate din Romania prin transport propriu sau prin Sameday Curier.
Livrarea cadourilor se face in 1-5 zile pentru produsele din stoc.

Exceptiile de la aceste termene de livrare sunt in lunile noiembrie, decembrie si perioada Sarbatorilor Pascale cand durata de livrarea poate creste datorita volumului mare de comenzi. Va recomandam plasarea din timp a comenzilor in aceste perioade.

Cadourile pot fi ridicate de la depozitul REFRESHAIR doar printr-o comanda ferma plasata si achitata anterior si o programare pentru ridicare confirmata de un consultant REFRESHAIR.


COMANDA:

Comanda pentru produsele listate pe www.refreshair.ro se poate plasa:

prin alegere produselor de pe website-ul www.refreshair.ro si completarea pasilor de comanda online.
printr-un email transmis catre comenzi@refreshair.ro, care sa cuprinda tipul si cantitatea de produse dorite, adresa de livrare, datele de facturare si alte specificatii personalizate.
Nu exista o valoare minima de comanda. Procesarea propriu-zisa a comenzii dureaza 24 – 48 ore. Comanda se considera FERMA in momentul achitarii contravalorii produselor selectate, prin transfer bancar sau prin procesatorul de plati online.

MODALITATILE DE PLATA

Modalitatile de plata acceptate sunt:

transferul bancar prin ordin de plata pentru comenzile plasate pe email la adresa comenzi@refreshair.ro , in baza facturii emise de un consultant REFRESHAIR si transmisa pe email cumparatorului.
plata online cu cardul prin procesatorul de plati la momentul plasarii comenzii pe website-ul www.refreshair.ro
plata ramburs este disponibila doar pentru comenzile de maxim 5000 ron

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
0724443351